Om oss

Här kan du läsa om företaget JB Engineering och vilka vi är. Företaget är verksamma i hela Stockholm, Göteborg, Kalmar och Skåne, runt Höganäs och Helsingborg. Vi erbjuder tjänster rörande allt som har med fritidsbåtar att göra. Dessa tjänster är inplastning och täckning av båt, service och reparationer av båtmotorer, bottenmålning, tvätt och renovering av teakdäck, polering av båt, med mera. Du som kund ska alltid känna dig både trygg och nöjd efter att du anlitat oss. Vi hjälper dig gladeligen med det mesta rörande din båt.

Hur företaget startades

Företaget Jansson Bengtsson Engineering AB grundades år 2017 i Stockholm. Vi har goda kunskaper och lång erfarenhet gällande båtar och vi inriktar oss främst på fritidsbåtar. Vår ambition är att du som kund ska känna dig trygg med att vi tar hand om din båt på bästa sätt, att vi håller vad vi lovar och att du i slutändan ska blir nöjd med resultatet av vårt arbete. Vårt mål är att skapa mervärde för våra kunder genom våra tjänster och på sikt få kunder som är nöjda med vårt arbete och som vill anlita oss igen.

Vilka är vi som utför arbetet?

Vi på JB Engineering är ett litet företag som arbetar i  Stockholm, Göteborg, Kalmar och Helsingborg. Vi inriktar oss på servicetjänster och täckning av fritidsbåtar. Företaget består flera personer med gedigna utbildningar och erfarenheter inom marinindustri och sjöingenjörsskap. Vi är verksamma i Stockholm, Göteborg, Skåne och Kalmar.

Våra ambitioner och värdeord

Som kund är det viktigt för oss att du känner trygghet och tillit till oss inför ett samarbete. Du ska känna dig trygg och säker i att vi besitter rätt kunskaper och god erfarenhet inom vårt yrke. Vi arbetar både smidigt och professionellt för att inte slösa med vare sig din eller vår egen tid. Avsikten är att ge dig som kund ett mervärde i samband med att du som kund samarbetar med och anlitar oss till att utföra arbeten på din båt. Framför allt vill vi att du som kund ska kunna få ett så bekvämt och problemfritt båtägande som möjligt.

Komma i kontakt med och anlita vårt företag

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för att ta hjälp inom någon eller några av de tjänster som vi erbjuder? Då är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär på hemsidan. Vi kan oftast garantera svar på mejl eller ett samtal inom 24 timmar och därefter stämmer vi av en möjlig tid för att utföra arbetet. Det går även bra att nå oss per telefon om du föredrar att ringa. Har du några övriga frågor är du också självklart alltid välkommen att kontakta oss med dessa.