krympplast

Krympplast i industri

Utöver krympplastning av båtar utför vi även krympplastning varhelst det kan tänkas behövas och därmed i industrier. När ni har höga krav på täckning av gods, väderskydd och transporter är krympplastning det bästa alternativet för att säkerställa att era produkter står emot väder och vind. Krympplast har väldigt många användningsområden. Det kan vara väderskydd, byggställningar, täckningar av transporter, gods och förvaring av exempelvis byggbodar och utrustning.

Krympplast har många fördelar gentemot andra täckningsmetoder. Detta eftersom den tål höga vindstyrkor, den formar sig efter objektet man täcker, den har låg vikt och är ett ekonomiskt alternativ. Vi på JB Engineering har rätt kompetens för just ditt projekt ska bli lyckat. Vi utför krympplastningsarbeten i Stockholm, Göteborg och runt Helsingborg. Kontakta oss genom mejl, telefon eller via vårt kontaktformulär och beskriv ditt projekt så skickar vi en offert och kommer överens om ett upplägg.

Krympplast på byggställning

Täckning av byggställningar med krympplast är en metod för att skydda byggställningen mot väder och föroreningar under byggtiden. Krympplast är ett plastmaterial som krymper vid uppvärmning och är därmed lätt att fästa och forma runt byggställningen. Att täcka en byggställning med krympplast har flera fördelar. Krympplast skyddar ställningen mot väder och föroreningar, vilket kan förlänga ställningens livslängd och minska behovet av reparationer. Det kan också hjälpa till att hålla byggplatsen torr och fri från fukt. Detta kan underlätta arbetet och förhindra skador på material och utrustning.

Förvaring och transport av byggbodar och modulhus

Krympplast är ett mångsidigt och effektivt material som hjälper till att skydda modulhus och byggbodar efter användning, vid transport eller förvaring. Detta eftersom plasten skapar en tät och säker försegling som skyddar ditt företags egendom mot väder, vind och skadedjur. Vi på JB Engineering har god erfarenhet av krympplastning av byggmoduler vid avveckling inför både transport och förvaring. Vi hjälper er därför gärna med planering för inplastning vid ert avvecklingsprojekt, eller transportprojekt.

När det kommer till att montera ner byggmoduler och byggbodar som sedan ska förvaras är det viktigt att fukt inte tar sig in under förvaringstiden. Om fukt tar sig in i byggbodar eller moduler, löper det stor risk för mögelbildning som kan förstöra det dem. Krympplast skyddar mot väder och vind och är därför ett bra alternativ som skydd för modulhus och byggbodar. Krympplast försvårar även för insekter och smådjur tar sig in i byggbodar och husmoduler under förvaringstiden.

Även vid transport av byggbodar och byggmoduler är krympplast det perfekta valet. Plasten är slitstark och tät, vilket gör att plasten håller sig på plats och inte skyddar godset under transporten.
Så om du vill skydda ditt modulhus eller byggbodar på ett effektivt och hållbart sätt, är krympplast det perfekta valet. Det är enkel att använda och håller under lång tid, så du kan känna dig trygg med att ditt företags egendom är skyddad.

Våra tjänster